onninen

sunnuntaina, heinäkuuta 20, 2008

Hyvää heinäkuuta!

Hyvää synttäriä mulle :-). On ollu oikein kiva synttäripäivä. Aamupäivällä kävimme ajelulla ja haettiin mansikoita, kävimme IP:ssä syömässä ja iltasella söimme mansikkakakkua. Mummu ja Pappa kävivät meillä kaffella.

Ja mukavia lahjoja olen saanut: rahaa, lahjakortin kosmetologille ja syvähierontaan. Ihanaa hemmottelua, olen tosi kiitollinen kaikille lahjoista!

Viime viikonloppuna kävimme yökylässä Keski-Suomessa. Oli kiva reissu, oli mukava nähdä mukuloiden serkut ja muut siellä päin. Iskä kävi harjoittamassa yhtä mieliharrastuksistaan, ampumista, lauantaina päivällä veljensä ja isänsä kanssa. Piti ottaa taasen kuvia serkuista, mutta vaihteesta oli niin hulinaa ja vilskettä ;-), ettei tullut mieleenkään...

Iskän kummipojasta kerkesin ottaa kuvia, tässä jokunen:





Ja matkalaisista:




Perjantaina kävin hammaslääkärissä, ja nyt pystyy puremaan molemmilla puolilla. Aiemmin vihloi oikeaa puolta, purennassa oli häikkää. Onneks mä en pelkää hammaslääkärissä oikeasti muuta kun laskua, se oli melkoinen alle puolen tunnin käsittelystä, 55,60 €. No minkäs teet, maksettavahan se on.

Piipiskin kävi hammaslääkärissä, enpä ole tainnut aiemmin siitä vielä kirjoittaakaan, muistaakseni... Mutta oli kyllä niin reipas hammaslääkärissä kävijä poika, ettei toista olekaan. Meni niin reippaasti tuolille ja antoi tarkistaa hampaansa, että suuhygienistikin kehui kovasti. Saimme käydä Piipiksen kanssa kahdestaan hampilääkärireissussa, Tätskä oli hoitamassa Tyttöä.

Perjantaina iltapäivällä tuli naapurin poika meille yökylään. Pojilla oli mukavaa leikkiä yhessä. Naapurin pojan lemmikit, sauvasirkat jäivät meille viikonlopun yli hoitoon (ovat helppohoitoisia, kerran päivässä suihkutus ja lehtiä syötäväksi).

Tässä pari kuvaa sirkoista:



Ja sohvaröhnöistä katsomassa Monsterit Oy:tä



Kesälomaleiriläinen Karvalankamatto on ollut leirillä mielellään. Kävimme katsomassa mökkielämää viettävää koiraa viikolla, kun sitä tuli niin ikävä. Mutta hyvinpä tuo siellä on pärjännyt, kun lähdimme, niin jäi vaan katsomaan perään, ei aiettakaan että olisi hypännyt autoon...

Nyt tarttee mennä suihkuun ja yöpuulle. Kuulemma ensi viikolla alkaa kesä. Että sitä odottelemaan...

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu