onninen

lauantaina, kesäkuuta 28, 2008

Pyöriäinen

Meillä on neitokainen oppinut kääntymään selältä masulleen ja masulta selälleen. Parhaiten tämä onnistuu, kun Tyttö mammii lattialla täkin päällä ilman vaippaa. Monesti on käynyt niinkin, että Tyttö on pyörinyt täkiltä ja peppu on lattialla (ja sitten kauhea huuto, kun lattia on kylmä ;-)). Tyttöä kutsutaankin meillä tuttavallisesti pyöriäiseksi kun näin tapahtuu :-).

Tytöllä on ollut tiheän imun kausi. Eiliseen saakka hän veteli maitoannoksia n. tunnin välein. Eilen sitten maitoa oli tilattu riittävästi ja hän nukkui 4 tunnin päikkärit. Kyllä oli luksusta!

Kävimme sitten Särkänniemessä sunnuntaina viime viikolla. Lauantaina oli niin huono keli, että sillon emme viitsineet lähteä. Oli oikein mukava reissu. Piipis on reissun jälkeen kysellyt, että mikä puun nimi on? No sehän on Pena Puu. Sitä oli kovin mukava katsella&kuunnella. Ja kummitusjunassa Äippä pelkäs enemmän kun Piipis ;-). Lähteissä Piipis oli aivan poikki, ei tarvinnut suurinpiirtein kun autoon laittaa, niin johan nukahti.

Meillä on vessanpöntössä sellainen kansi, jossa on lapsille "pienenninrengas" itsessään, käytiin joku aika sitten Baukkarista ostamassa. Yksi päivä Piipis kävi pöntöllä kakalla, nousi, katsoi pönttöön ja tuumasi: "kakka on tunnelissa". Minusta se oli melko hauskasti sanottu...

Eilen kuulin, että turvaistuimet eivät ole enää turvallisia 5 vuoden jälkeen, koska muoviosat väsyvät. Näin vastattiin myös Liikenneturvan kyselypalstalla kysymykseen. Ikävä juttu, meilläkin on turvaistuin käytettynä ostettu, joten uuden istuimen osto on nyt ajankohtainen.

Tässäpä tällä kerta pikapäivitykset meidän elosta ja olosta. Seuraavalla kerralla jälleen lisää. Heipsan!

1 kommenttia:

  • 5:55 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Olipas mukava lukea kuulumisianne :) Hieno juttu, kun Tyttö on ruvennut pyörimään! Meillä ei vauva enää paikallaan pysy.
    Aurinkoisia terkkuja teille!!

     

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu