onninen

lauantaina, kesäkuuta 21, 2008

Hyvää jussia!

Viime viikkoina on ollut melkoista hulinaa, joten blogin päivitys on jäänyt vähemmälle. On ollut sellaisiakin päiviä, etten ole kerennyt tietokoneelle ollenkaan! Omituista, eikä ole edes ollut vieroitusoireita;-).

Kävimme viime lauantaina Keski-Suomessa mummun 60-vee synttäreillä. Kiva reissu, juhlapaikka oli mukavasti luonnon keskellä ja ruoka siellä oli hyvää. Kävimme vähän kävelyllä ja Piipis poikkesi metsään, josta hän sanoi: "Tämä minun suosikkimetsäni on". Sitten kävimme Inkerin ja Ukon (http://inker.vuodatus.net/blog/category/Yleinen) kotona, jossa oli mummun lahja. Lahjaksi mummu sai skootterin, jolla hän pääsee marjamettälle :-). Tottahan sillä piti päivänsankarin käydä lenksat heittämässä.

Sunnuntaina kävimme yhdistetyillä naapurin tädin valmistujaisilla ja naapurin tytön 16-vee synttäreillä. Mukavaa oli, tarjottavat oli todella hyvät ja paikka oli aivan ihana. Ainoa vain, että se oli veden äärellä, eikä Piipikselle ole vielä hommattu pelastusliivejä. Meinaan yhdistelmä 2-vee poika, vesi ja melkonen vauhti ei ole kaikkein turvallisin, ja poikaa piti vahtia silmä kovana... Täytyy ostaa Piipikselle liivit, niin voi olla vähän rauhallisemmalla mielellä veden äärellä.

Iskä on ollut tämän viikon lomalla, ihanaa. Sen kunniaksi kävimme Ikeassa (tai minun mielestäni sillä oli hyvä juhlistaa lomaa, Iskä voi olla hiukan eri mieltä ;-)). Piipis pääsi reissun ajaksi Tätskälle ja Gummitussetälle hoitoon, heillä olikin ollut oikein laatuaikaa yhdessä. Meille jäi reissusta käteen sohvatyynyjä, peitto, astioita, koreja, sukankuivausteline, (sellainen mustekala, jota Iskä kutsuu tursaaksi :-)) yms. pientä. Voi että, kyllä Ikeassa on ihana käydä! Siellä on niin ihania sisustusideoita, että!

Me otettiin Helsingistä mukaan naapurin rouva, naapurin lapset tulivat junalla kotiin. Oli kiva kun oli matkaseuraa, ei ollut niin hiljaista kun mennessä sinnepäin ;-).

Viime aikoina mulla on mennyt aikaa yhden melko tärkeän vaatekappaleen metsästykseen. Elikkäs rintaliivien. Kyllä voi olla hankalaa yksien liivien ostaminen. Ja kun niiden pitäis olla vielä imetysliivit. Eipä ole moisia kapistuksia oikeassa koossa ja mallissa löytynyt edes niinkin isosta kaupasta kuin Ideapark. Siellä on jopa erikoisliikkeissä ollut tasan kahta mallia: kaarituella (jollaisia en halua) tai yömallisia, joissa ei tuki riitä päiväkäyttöön. Ja oikeaa kokoahan ei löydy sitten millään! Olen kokeillut kymmeniä liivejä, suurin osa liian pientä kokoa, normaalisti koot loppuvat D:hen, Lindexiltä saattaa löytyä E-kuppia. Mutta kun koon pitäisi olla about 75F, niin eipä sellaisia löydy! Ja sitten sanotaan, että monet naiset ei käytä oikean kokoisia liivejä, mutta mitenkäs käytät kun niitä ei ole! Yhdessä erikoiskaupassa Helsingissä on myynnissä isojakin kokoja tukevista imetysliiveistä, sieltä tilasinkin yhdet, mutta tottahan niissä oli sitten ympärysmitta liian suuri, palautin ne ja tilasin uudet. Toivotaan, että ne ovat sopivat, kyllä mielestäni kuudellakympillä pitäisi jo täydelliset liivit saada! Mä en kyllä käsitä, enkä ole koskaan käsittänyt, minkä ihmeen takia naiset haluavat isot rinnat! Eihän niistä ole kuin harmia: selkäkipuja, kunnon liivejä ei löydy tai ovat kalliita, juoksemista ei voi kuvitellakaan kun rintamus hölskyy yms. Kyllä olisin niin onnellinen pienistä sievistä B-kupin rinnoista (sillonkin kun en imetä, niin kupin koko on mulla DD). JepJep. Johan siinä tuli tissiasiat käsiteltyäkin ;-).

Eilen juhlimme jussia ihan kotosalla. Tätskä ja Gummitussetä olivat meillä grillailemassa (hyvää ruokaa olikin!) ja pelasimme korttia. Kymmenen maissa illalla oli sade lakannut, ja lähdimme ulos (Piipis ja Tyttö olivat jo unten mailla). Siellä oli naapurin setä ja naapurin poika. Potkiskelimme palloa ja pelasimme petankkia. Oli oikein mukava ilta!

Piipis on heitellyt hyviä juttuja taasen. Yhtenä päivänä Iskä nousi tukka pystyssä ja Piipis tuumasi: "sinun hiukset ihan hassusti on, kampaa ne oikein". Ja nukkumaan mennessä Piipis laittaa univahdit, eli leluja lipaston päälle hänen unta vahtimaan. Kerran hän sitten tuumasi: "tähän laitan konkkaronkat". Yhtenä päivänä Iskä mietti, että koskahan hänen tilaamansa paketti tulee, ja Piipis sitten tuumasi: "pakettiauto tuo paketin". Jep, se oli melko loogista.

Kävin ostamassa uudet prillit itelleni. Oikein Voguen merkkipokilla. Hinta ei ollut päätähuimaava, alle kolmesataa. Pari päivää olen käyttänyt näitä, vielä ei ole silmä tottunut, täytyy vielä käydä säädättämässä näitä, jos se vaikka auttaisi. Tässä kuva rilleistä:



Meidän naapuriin on syntynyt poika. Oikein paljon onnea pienen pojan vanhemmille! Meidän taloyhtiöön on syntynyt tänä vuonna kolme vauvaa, kaksi tyttöä ja yksi poika. Se on kiva kun on lapsilla samanikäisiä leikkikavereita!

Meillä oli aikomuksena lähteä Särkänniemeen tänään, mutta tuota vettä tulee kyllä välillä ihan maahan saakka, joten täytyy nyt katsoa kuinka meidän reissun käy.

Oikein hyvää jussin jatkoa kaikille!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu